Wie is Soofiez?

Ik ben Jojanneke en moeder van 2 prachtige dochters (2014 en 2016). Tijdens mijn zwangerschapsverlof van mijn oudste dochter (Sophie) begon het te kriebelen om zelf dingen voor haar te maken. Dus mijn eerste naaimachine werd gekocht en ik ging op een naaicursus. Dit heb ik niet van een vreemde want mijn moeder maakte vroeger zelf veel van onze kleren. Samen met mijn moeder gestart maar ondertussen ook hulp van twee ateliers. Doordat ik SOOFIEZ run naast mijn gewone werk en mijn gezin kan ik deze hulp goed gebruiken. Zodat ik/we door kunnen gaan met het maken van leuke producten waar hopelijk jullie (kindjes) blij van worden! 

Tijdens de lockdown van 2020 kreeg ik het idee voor een damescollectie. En in november lanceerde ik mijn 1e damescollectie! Comfortabele, leuke en handgemaakte kleding is wat ik belangrijk vind. Dus ook voor de damescollectie maak ik vooral gebruik van natuurlijke stoffen die voornamelijk uit katoen bestaan. Ook gun ik iedereen kleding die als gegoten zit dus bied ik met liefde een op maat service aan. 

Als moeder van twee dochters kon een twinning collectie natuurlijk niet uitblijven. Mijn dochters vinden het super om hetzelfde te dragen en nog leuker als mama ook mee doet. 

Met het oogpunt op duurzaamheid wil ik waken voor overproductie, daarom worden veel artikelen pas gemaakt als je besteld. Dit kan zorgen voor een levertijd van 1-2 weken maar geeft ook de mogelijkheid om producten op maat te maken. De basics die eigenlijk iedere collectie wel terugkomen zijn vaak wel op voorraad. 

© 2016 - 2024 Soofiez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel